Affärsidé och vision

Vision

Inför framtiden har vi satt ett djärvt men inte omöjligt mål. År 2020 ska vi ha byggt 1000 hyresrätter för egen långsiktig förvaltning i Göteborgsregionen tillsammans 400 villor och bostadsrätter.

Men än viktigare – vi vill också vara ett av de bästa bostadsbolagen i Sverige. Med bäst menar vi att vi ska ha de nöjdaste kunderna, de mest välskötta fastigheterna och ett miljöarbete om främjar hållbar utveckling på bästa sätt.

Vår vision är:

Vi ska vara bättre än alla stora aktörer med närhet, kundkontakt, kvalitet och funktion

Affärsidé

Visionen förpliktigar. Vi måste jobba på med samma riktning, i linje med vår affärsidé. På Trollängen har vi stort fokus på hyresrätter. Det har gjort oss framgångsrika på just hyresfastigheter – trots en organisation som är mindre än många av våra kollegors.

Några av nycklarna till framgången ligger i just vår litenhet. Vi har korta beslutsvägar, agerar flexibelt och är ständigt närvarande. Resultatet är att vi kan bygga kvalitet och ändå hålla kostnaderna nere. I förlängningen betyder det också att vi får en lönsam förvaltning.

Men vi bygger inte för att nå kortsiktiga vinster. Planen är alltid att förvalta fastigheten när den är klar. I många år framöver. Det betyder att den kvalitet vi investerat i byggfasen betalar sig i förvaltningen. Ett bra jobb lönar sig i längden helt enkelt.

Vår affärsidé är:

Trollängen förverkligar ditt drömhem med smarta lösningar och hög kvalitet i rätt läge

Webbproduktion: VimleWebb AB