Tuvelyckan, Båstad

TUVELYCKAN – En modern blandstad mellan stranden och Båstad nya station.

Vi bygger en ny modern stadsdel till en stad med anor från år 1462. Tuvelyckan kallas det område mellan den vidsträckta sandstranden och Båstad nya station. En modern blandstad med villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Lokaler för handel och restaurang samt nybyggda utbildningslokaler för skola och förskola. En mötespunkt där familjelivet och en aktiv fritid står i centrum och ett stimulerande yrkesliv endast är minuter bort. Allt för ett aktivt liv för hela familjen.

Tuvelyckan utvecklas av ett konsortium tillsammans med byggbolaget MTA, Trollängen och Fredblad Arkitekter. Utvecklingen

av Tuvelyckan styrs av det planbesked som godkänts av Båstad kommun. Byggstart beräknas till 2016.

Läs mer om projektet på tuvelyckan.se

 

Utvecklingen av Tuvelyckan går som på räls.

Den 8 december invigdes tunneln genom hallandsåsen med pompa och stått. Kommunalråd Bo Wendt invigningstalade, Måns Zelmerlöv sjöng och skapade feststämning. Premiärturens sista stopp var Båstad nya station mitt i Tuvelyckan. Tuvelyckan är en helt ny del av Båstads som byggs upp kring stationsområdet. En modern blandstad med villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Lokaler för handel och restaurang samt nybyggda utbildningslokaler för skola och förskola. Redan nu finns möjligheten att lämna in en intresseanmälan och löpande uppdateras om den fortsatta utvecklingen. Intresseanmälan kan lämnas antingen i Tuvelyckans egna postlåda inne i stationshuset eller på www.tuvelyckan.se.

Nedan: Byggkamera över Tuvelyckan

Webbproduktion: VimleWebb AB