Ett skönt inomhusklimat ger livskvalitet, det vet vi på Trollängen. Låt oss berätta några ord om hur vi styr värmen i din bostad.

Temperaturen styrs automatiskt och ska helst ligga mellan 20 och 21 grader. På elementen sitter en termostatventil som känner av temperaturen i lägenheten. När den är uppe i 20 grader så stryps vattenflödet i elementen.
Detta innebär att de ibland är kalla men så fort temperaturen sjunker så sätter termostaten igång vattenflödet igen. På detta sätt håller vi en jämn behaglig temperatur i lägenheterna.

Tänk på att inte ställa möbler framför elementen. Det kan hindra värmen från att spridas. Låt inte heller gardiner hänga över termostaten eftersom det också påverkar funktionen. Har du en egen termometer i lägenheten så tänk på att placera den minst en meter ovanför golvet och minst en meter ifrån en yttervägg för att få rätt temperatur.

På Trollängen är miljöfrågan ständigt aktuell. Vi skannar kontinuerligt av marknaden efter nya innovationer som kan bidra till bättre standard och hållbar utveckling.