GRÅBERGET GÖTEBORG

I populära Majorna ligger Gråberget där vi har byggt 162 hyresrättslägenheter. Gråbergets läge uppe på höjden bidrar till ett lugn utan varken spårvagn eller stora bilvägar intill. Buss 90 går precis utanför fastigheten och tar dig smidigt in till Järntorget. På Gråberget har du allt inom ett bekvämt avstånd.  Du bor granne med Slottsskogen och på några minuters promenad bort ligger Mariaplan där spårvagnen tar dig till Saltholmen på en kvart. Med sitt lugn och bekväma läge är Gråberget en plats som lockar de flesta.

Projektet stod klart, och de sista flyttade in, i maj 2020. I bottenplan på Stortoppsgatan har vi ett antal lokaler varav en är uthyrd till gymkedjan Puls och Träning. Det finns en övernattningslägenhet för de boende som man kan hyra vid behov. Parkeringsplatser i garaget under huset finns för uthyrning.

40 stycken av de 162 lägenheterna är trygghetslägenheter. En trygghetslägenhet innebär att en person i hushållet ska vara över 70 år. Till dessa hör en större  gemensamhetslägenhet som nyttjas av de boende för att främja det sociala livet. Vi har en trygghetsvärd, Melissa, som hjälper till att planera och hålla i olika aktiviteter. Ladda gärna ner vår broschyr  för att läsa mer om vad ett trygghetsboende innebär eller kontakta Hanna för mer information.

Uppsagda lägenheter läggs ut på HomeQ