Trollängen bostad tilldelade branschpris för hyresvärdar

På Benchmark Event, en gala som ägde rum på Berns salonger i Stockholm den 8 februari, belönades de kommunala och privata fastighetsbolag som fått högst betyg av sina hyresgäster med Kundkristaller. Bakom priset står AktivBo, ett kunskaps- och plattformsföretag som stödjer fastighetsbolag i arbetet med kunddrivna effektivitets- och lönsamhetsförbättringar.

Priset delas ut till företagen med bäst totalresultat i kategorier inom service, produkt och profil/varumärke samt till de hyresvärdar som gjort den största förbättringen av sin service. Vilka som vinner avgörs av hyresgästerna själva genom hyresgästundersökningar.

Nominerade i tre kategorier
Trollängen bostad var nominerade i tre kategorier och vann i två av dessa – bästa produktindex och bästa profil. Produktindex sammanfattar hur kunderna trivs i sin bostad och i utemiljön i kvarteret. Kategorin profil/varumärke handlar om hur hyresgästen trivs med sin värd, om man skulle rekommendera hyresvärden och igenkänning av varumärket.

Malin Andersson, affärschef på Trollängen bostad, är både glad och stolt över priset och vill lyfta fram sina kollegor som möjliggörare av priserna.

– Vi har en jätteengagerad förvaltningsavdelning som gör sitt yttersta för att våra hyresgäster ska ha det bra och trivas. De lägger ner hårt arbete dagligen, så det är de som kammat hem priserna, säger Malin Andersson.