bredablick-alingsas

Brf Bredablick, Alingsås

Högst uppe på sluttningen i västerläge ligger Brf Bredablick, ett unikt boende med milsvid utsikt över sjön Mjörn och dess omgivande skogar. Perfekt placerat för att följa solens och årstidernas skiftningar. Vattnet, höjden, himlen och solljuset ger lägenheterna en känsla av ljus och rymd. Här bor du mitt i naturen samtidigt som du har Göteborg på bekvämt pendelavstånd.
Projektet görs i samarbete med Rydlers Bygg och säljs av Svensk Fastighetsförmedling i Alingsås.

Alla lägenheter är sålda och byggstart sker i november 2016, preliminär inflytt Q1 2018.

För mer information om projektet gå in på www.brfbredablick.se eller kontakta Thomas eller Robin på Svensk fastighetsförmedling.

Thomas Thim
Tel 0709-950 909
thomas.alingsas@svenskfast.se

Robin Almanakis
Tel 0709-950 902
robin.alingsas@svenskfast.se

Nedan: Bilder från byggnationen (2017-03-08)

Nu är det full aktivitet på bygget. Alla bottenplattor är gjutna och på hus 2(Grankullegatan 55) har vi gjutit källarväggarna. På hus 3 (Grankullegatan 57) har vi till och med gjutit bjälklaget och håller på med att dra fram el, ventilation mm innan vi gjuter färdigt golvet för sutteräng planet. Där håller vi också på med att forma för de första balkonger.

I det stora hela har vi hittills haft en mild vinter och vi ligger bra till enligt vår tidsplan.

 

Följ oss på Instagram.
Fortlöpande information om bygget Brf Bredablick finns nu också på Instagram! Ett konto är skapat i bostadsrättsföreningens namn, följ detta för kontinuerliga uppdateringar kring hur vi ligger till i byggnationen. Ladda ned appen för att följa bygget via denna kanal.

 

Webbproduktion: VimleWebb AB