SAMHÄLLSUTVECKLARE

Vår ambition som samhällsutvecklare är att vara med och bygga vårt samhälle, det vill säga vi är de ingenjörer, arkitekter, byggare och förvaltare som funderar över hur byggnader ska se ut och fungera, hur vi ska kunna transportera oss och kommunicera med varandra, vilka funktioner olika stadsdelar ska ha, hur vi ska få rent vatten, ren luft och energi, hur vi ska bygga hus och anläggningar så de håller länge.

Som samhällsutvecklare inser vi att vi har ett stort ansvar eftersom vi är med och skapar byggnader, torg och gator som ska vara i flera hundra år. Tänk vilken chans att vara med och påverka! Och även om vi som samhällsutvecklare gillar byggprocessen så har vi alltid människan och miljön i fokus: Vi vill bygga
samhällen med god arkitektur, som gör våra liv lättare att leva och som är del av en hållbar framtid

SAMHÄLLSUTVECKLINGSPROJEKT

2022-01-19T16:45:46+01:00

FORSÅKER, MÖLNDAL

Forsåker kommer att bli en helt ny, energigivande stadsdel i Mölndal som bidrar med växtkraft och inspiration till hela regionen. Här kommer bostäder, butiker, restauranger och kontor att mötas i en kontrastrik miljö som sjuder av liv.

2017-09-12T17:39:06+02:00

TUVELYCKAN, BÅSTAD

Vi bygger en helt ny stadsdel i en stad med anor från år 1462. Tuvelyckan kallas det område mellan den vidsträckta sandstranden och Båstad nya station. En modern blandstad med villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter.